Eng

EXIT prvi na Vice listi najboljih evropskih festivala koje morate posetiti ove godine! 

Vreme čitanja: 2 min

Internacionalni medijski gigant Vice preporučio je EXIT kao najbolji međunarodni festival koji treba posetiti ovog leta u Evropi! Opisuju ga kao „vrhunsko multi-žanrovsko festivalsko iskustvo na Tvrđavi, sa divljim miksom umetnika kao što su Black Eyed Peas, Carl Cox, Gucci Mane i Franky Wah, ali i mnogi drugi“. Osim toga, Novi Sad je opisan kao šarmantni biser na Dunavu, savršen za odmor pun kulture!

Na listi su se iza Exita našli i berlinski festival Whole, kao i MEO Kalorama u Lisabonu, zatim Elrow Island na Malti.  Vice je pobrojao i najbolje festivale u Ujedinjenom Kraljevstvu kao posebnu kategoriju u kojoj se na prvom mestu našao festival Queen’s Yard Summer Party.

„Zašto ne probati najbolji evropski multi-žanrovski festival?”, zapitao je Vice svoju publiku. EXIT je još jednom izdvojen kao najbolji muzički festival zbog svog neverovatnog muzičkog diverziteta i lokacije koja osim što je jedna od najspecifičnijih u svetu, zbog svoje strukture dozvoljava festivalu da na jednom mestu ujedini lepezu zvukova, kultura, i spoji ljude koji se, da nema festivala, možda nikada ne bi uputili ka Novom Sadu.

I ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi muzička ponuda je satkana za gotovo svačiji muzički ukus i uzrast. Na programu festivala nalaze se Tom Morello, Black Eyed Peas, Gucci Mane, Carl Cox, Oliver Tree, John Newman Hybrid DJ Set, Maceo Plex, Black Coffee, Bonobo DJ Set, Kenya Grace, Rudimental, Alok, Sara Landry, i mnogi drugi, a još imena za ovogodišnje izdanje festivala tek stiže. Sa dodatnim, nultim danom, EXIT ovog jula obećava jedinstvenu petodnevnu muzičku avanturu svojstvenu samo festivalskoj organizaciji koja preko dve decenije neumorno stvara magiju.

Naredno izdanje EXIT festivala, sa temom EXIT Starseeds i sloganom „Probudimo naše supermoći zajedno“, biće održano od 11. do 14. jula 2024. na Petrovaradinskoj tvrđavi, uz nulti dan, 10. jul, rezervisan za posebni Starseeds Takeover performans na Tesla Universe bini.

Četvorodnevne ulaznice po promo ceni od 7.490 dinara i uz uštedu od 40% dostupne su ovde, kao i na Gigs Tix prodajnim mestima i online, dok se jednodnevne ulaznice mogu kupiti po ceni od 2.990 dinara i uštedu od 50%.

Izvor: BIZLife

Foto: EXIT Photo Team

Povezani Članci

Najnovije

Scroll to Top