Eng

Festival pasa svih rasa ovog vikenda na Kalemegdanu

Vreme čitanja: < 1 min

Treći po redu Festival Pasa Svih Rasa – Ulični psi tradicionalno će se održati na Kalemegdanu od 14.do 16. juna 2024. godine.

I ove godine će posetioci moći da uživaju u sadržaju preko 30 izlagača iz Pet Industrije. Posetioce i njihove ljubimce očekuju razne aktivnosti, od saveta veterinara, preko hrane i aksesora pa sve do kozmetičkih preparata za naše ljubimce.

Pas je član porodice i zato na ovom festivalu se skreće pažnja na važnost odabira adekvatnog ljubimca, načina na koji se gaje ljubimci i kako utiču na naše živote.

Udomljavanje je važan faktor, pa će tokom sva tri dana manifestacije posetioci moći da udome životinje koje su spasili prijatelji iz Veterine Beograd i Animal Rescue Serbia. Tu su i neizostavne radionice o pravilnom ponašanju i ophođenju prema životinjama.

Pravi je porodični događaj čiji je glavni pokretač ljubav. Organizatori garantuju super zabavu na raznim aktivnostima kao što su temptation izazov, grooming trendovi, veterinarski saveti, kozmetički proizvodi za negu vaših ljubimaca, kako pripremiti psa za takmičenja, a na festivalu će biti predstavljena i joga sa psima.

JKP Tvrđava Beograd i opština Stari Grad su, kao prethodnih godina, prepoznali značaj ove manifestacije. Ulaz za sve posetioce je besplatan.

Foto: Promo

Povezani Članci

Najnovije

Scroll to Top