Eng

Obaveze u banci Zrenjaninci sada mogu da obave u društvu svog ljubimca – Svečano otvorena renovirana ekspozitura OTP banke

Vreme čitanja: 2 min

U poznatoj zrenjaninskoj zgradi „Stakleni brod“ na adresi Trg dr Zorana Đinđića bb, OTP banka Srbija otvorila je renoviranu ekspozituru. Njen novi, moderni enterijer prilagođen je najvišim standardima OTP grupe, dok stručni savetnici Banke spremno dočekuju korisnike kako bi im ponudili rešenja za bankarske usluge i proizvode koji im olakšavaju svakodnevne poslove. Njen ulaz je takav da omogućava olakšan prilaz osoba sa invaliditetom. Renovirana ekspozitura je i pet friendly, što će posebno značiti onima koji žele obaveze u banci da obave u društvu svog ljubimca.

Prilikom otvaranja prisutnima su dobrodošlicu poželeli Miljan Lazarević, direktor filijale Zrenjanin i Ivana Backović, direktorka ekspoziture Zrenjanin.

„Veoma nas raduje da ponovo otvaramo vrata jedne od naših ekspozitura u Zrenjaninu. Kao i do sada, svi korisnici naših usluga mogu očekivati punu posvećenost i ekspertizu naših zaposlenih. Mi želimo dobrodošlicu svim sadašnjim, ali i budućim klijentima, kako fizičkim, tako i pravnim. Stručni savetnici Banke su tu da pruže finansijske usluge u ekspozituri radnim danima, od ponedeljka do petka, od 8 do 18 časova, dok je radno vreme za rad s novcem od 8 do 14 časova“, rekao je Lazarević.

Ivana Backović, direktorka ekspoziture Zrenjanin ističe da joj je zadovoljstvo da su ponovo otvoreni za građane u ekspozituri na Trgu dr Zorana Đinđića bb jer u njoj pružaju široku paletu usluga i proizvoda klijentima.

„Zadovoljstvo nam je da otvaramo renoviranu ekspozituru Banke koja će našim klijentima ponuditi širok spektar različitih vrsta usluga. Imamo zonu sa bankomatima na kojima fizička lica mogu podizati dinare i evre sa računa, kao i da uplaćuju dinare na svoj tekući račun. Pravnim licima je omogućena usluga uplate pazara putem ATS uređaja, a dostupni su i poslovi sa hartijama od vrednosti, kao i noćni trezor“, ističe Backović.

OTP banka svojim klijentima nudi i izuzetno inovativnu, praktičnu, efikasnu i brzu m-bank aplikaciju čije napredne funkcionalnosti zaposleni u ekspozituri detaljno mogu pojasniti klijentima i pomoći im da ga sa lakoćom koriste.

Pored ove, u Zrenjaninu su dostupne još dve ekspoziture na adresama Bulevar Veljka Vlahovića 14 i Kralja Aleksandra I Karađorđevića 2, kao i 8 bankomata na području opštine.

OTP banka je najveći kreditor u Srbiji i jedan je od lidera za faktoring, lizing i e-commerce. Zahvaljujući prisutnosti u 91 gradu sa 155 ekspozitura, klijentima širom Srbije dostupna je široka lepeza proizvoda i usluga, kao i efikasan servis i ponude prilagođene njihovim konkretnim potrebama, dok je mreža od skoro 275 bankomata najveća u našoj zemlji.

Foto: Jelena Bajagić / Ilustracija Canva

Povezani Članci

Najnovije

Scroll to Top