Eng

Održana treća trka Otvorenog prvenstva u kartingu 2024.

Vreme čitanja: < 1 min

Treća trka Otvorenog prvenstva Srpskog sportskog karting saveza održana je u nedelju, 2. juna, na stazi Autokomerc karting centra, uz podršku G-Drive premijum goriva NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica.

Uzbudljive trke održane su na Autokomerc karting stazi dužine 750 metara sa čak 13 krivina. Škripa guma, prepoznatljiv miris benzina i spektakularna veština svih vozača gledaocima je donela adrenalin i pravo uzbuđenje. Takmičari su odmerili snage u 8 kategorija. Ponovo su najviše simpatija privukli iskusni vozači, ali i najmlađi takmičari u kategoriji Bambini. Impresivne momente, dinamičnu i uzbudljivu vožnju, uz neizvesnu završnicu do poslednjeg kruga, publika je imala priliku da oseti u takmičarskim kategorijama Master i Tag. Borba je dobila najveće ubrzanje u specijalnoj kategoriji G-Drive kup.

G-Drive premijum gorivo proizvodi se prema najvišim tehnološkim standardima. G-Drive 100 sadrži aktivne komponente koje omogućavaju efikasniji rad motora, poboljšavaju njegove performanse i pozitivno se odražavaju na njegovu ispravnost i dugovečnost. G-Drive dizel gorivo doprinosi poboljšanoj startnosti motora. Pouzdan je i stabilan i u zimskim uslovima na izuzetno niskim temperaturama.

G-Drive nagrade osvojili su najbolji u svakoj od kategorija. Za pobednike na kraju šampionata spremna su najvrednija priznanja – besplatno G-Drive gorivo i set G-Drive proizvoda.

Šampionat se nakon Jagodine, Kule i Beograda nastavlja 30. juna u Karting centru Jagodina, gde nas čeka četvrta trka i nova uzbuđenja.

Ovog leta navijaj za svoje favorite i doživi G-Drive #takomoćno karting iskustvo!

Povezani Članci

Najnovije

Scroll to Top