Eng

Poziv za učešće na konsultacijama za program podrške EU civilnom društvu i medijima u Srbiji

Vreme čitanja: < 1 min

Delegacija Evropske unije u Srbiji uz podršku EU Resurs centra za civilno društvo sprovodi konsultativni proces zajedno sa civilnim društvom sa ciljem da slanjem doprinosa doprinese objavljivanju novog glavnog poziva za civilno društvo u Srbiji koji će biti objavljen u prvom kvartalu 2024. godine, a koji finansira Evropska unija.

Delegacija Evropske unije vas poziva da prisustvujete događaju koji će biti organizovan u četvrtak, 8. februara 2024. godine sa početkom u 13:00č (do 16:00č) onlajn preko ZUM (Zoom) platforme.

Konsultativni proces koji organizuje Delegacija Evropske unije u Srbiji uz podršku EU Resurs centra za civilno društvo (koji vodi Beogradska otvorena škola sa partnerima) omogućiće prikupljanje predloga od velikog broja predstavnika civilnog društva pre nego što ovaj poziv bude zvanično pokrenut.

U tom kontekstu, predstavnici civilnog društva su pozvani da igraju ključnu ulogu u procesu programiranja poziva koji će pomoći Delegaciji EU u Srbiji u identifikaciji glavnih oblasti politika koje će biti u fokusu novog poziva podrške civilnom društvu i medijima.

Ukoliko želite da prisustvujete konsultativnom procesu možete se prijaviti preko sledećeg linka OVDE, najkasnije do srede, 7. februara do 17:00.

Vaše doprinose možete takođe poslati popunjavanjem upitnika koji će biti obajvljen na veb adresi EU Resurs centra za civilno društvo u Srbiji. Popunjen upitnik sa vašim doprinosima možete poslati najkasnije do ponedeljka, 12. februara do 17:00.

Povezani Članci

Najnovije

Scroll to Top