Eng

Dođi u Jagodinu na četvrtu trku ovogodišnjeg karting šampionata!

Vreme čitanja: < 1 min

Četvrta trka Otvorenog prvenstva Srpskog sportskog karting saveza 2024. biće održana u nedelju, 30. juna kada nas očekuje nezaboravna adrenalinska avantura na stazi Karting centra Jagodina, uz podršku G-Drive premijum goriva koje je dostupno samo na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama. Snaga i energija koje pružaju G-Drive goriva najbolji su pokretači posvećenih i iskusnih karting trkača.

Ovog vikenda nas u Jagodini očekuje posebno uzbuđenje jer se vozi takozvani „kontra krug“ što ovu trku čini još atraktivnijom. Kao i do sada, snage će odmeriti kako najmlađi takmičari u kategoriji Bambini, tako i oni najiskusniji u kategorijama Master i Tag, a čeka nas i posebna kategorija G-Drive kup.

Takmičarski dan počinje svečanim defileom u 12 časova, nakon čega sledi najuzbudljiviji, takmičarski deo, dok je svečano proglašenje pobednika planirano za 17 časova. Za najbolje u svakoj od kategorija obezbeđene su G-Drive nagrade, dok najuspešnije u generalnom plasmanu na kraju sezone očekuju vredna priznanja, i to besplatno G-Drive gorivo i set G-Drive proizvoda.

G-Drive premijum goriva proizvode se prema najvišim evropskim i tehnološkim standardima. Redovnom upotrebom G-Drive goriva omogućavaju povećanje snage i profesionalnu zaštitu motora. Najsavremenija tehnologija proizvodnje potvrđuje vrhunski kvalitet naftnih derivata i zato G-Drive već godinama zavređuje poverenje potrošača.

Čekamo vas na stazi u Jagodini!

Povezani Članci

Najnovije

Scroll to Top