Eng

KBF 2024: ESG u fokusu korporativnog sektora

Vreme čitanja: < 1 min

Održivost, društvena odgovornost i ESG principi prevazišli su početne dane, kada je to bio trend, i sada su postali sastavni delovi uspešne poslovne prakse.  Sve veći broj kompanija u Srbiji u svoje korporativno upravljanje uključuje ESG principe.  Na 31. Kopaonik biznis forumu, koji se održava od 3. do 6. marta, biće održano 36 panel diskusija, među kojima čak šest posvećeno direktno ESG temama korporativne prakse.

Više od 200 govornika iz akademske zajednice, poslovnog menadžmenta, međunarodnog finansijskog sektora i diplomatije učestvovaće na Forumu 2024. godine, čija je centralna tema – Novi globalni kontekst: Izazovi neizvesne budućnosti.

Među kompanijama čiji će predstavnici da moderiraju i učestvuju na panelima koji će da pokriju teme od „ESG standarda“ do klimatskih promena i zelene tranzicije biće Elixir Group, EBRD, EIB, Siemens, MK Group, NIS, Eso Tron, Tetra Pak, Atlantic Group, Delta Agrar.

Održime.rs ESG Web Platforma će da prati panele na KBF 2024. i izveštavaće o najzanimljivijim i najboljim poslovnim ESG praksama.

Povezani Članci

Najnovije

Scroll to Top