Eng

Miodrag Kostić dobio priznanje za izuzetan lični čin – za darovanje Palate nauke srpskom društvu

Vreme čitanja: < 1 min

Na svečanoj ceremoniji “SAM Gala” koja je održana sinoć u Sava centru, uz prisustvo blizu 400 najistaknutijih poslovnih i javnih ličnosti, Srpska asocijacija menadžera je dodelila Specijalnu nagradu Miodragu Kostiću za izuzetan lični čin. Žiri je nagradio strateški značaj i trajnu vrednost koju će društvu ostaviti Zadužbina Miodraga Kostića darujući Srbiji Palatu nauke, prvi science centar u našoj zemlji i najveći u regionu. Nagradu je u ime svog oca primio Aleksandar Kostić (na fotografiji), potpredsednik kompanije MK Group i član Upravnog odbora Zadužbine.

Palata nauke prostiraće se na 5.500 m2 u samom centru Beograda. U saradnji sa Elektrotehničkim fakultetom Beogradskog univerziteta u ovom prostoru odvijaće se rad u 19 istraživačkih centara koji će mladim naučnicima omogućiti da rade u vrhunskim uslovima. Istovremeno, biće mesto za popularizaciju nauke najširoj javnosti, a posebno deci, kroz izložbeni deo sa brojnim edukativnim i interaktivnim sadržajima.

Uz ovu specijalnu nagradu, Srpska asocijacija menadžera tradicionalno je dodelila Godišnje SAM nagrade u stalnim kategorijama: najbolji menadžer i mladi menadžer, poslodavac i društveno odgovorna kompanija godine. Kroz 15 godina postojanja, Srpska asocijacija menadžera se afirmisala kao organizacija posvećena promociji najboljih poslovnih praksi, liderstva i pojedinaca koji zaslužuju da budu istaknuti kao najbolji primer u društvu.

Povezani Članci

Najnovije

Scroll to Top