Eng

Pakovanje sa mogućnošću dopune: Kérastase brine o održivosti životne sredine

Vreme čitanja: < 1 min

Omiljeno Kérastase ulje za kosu ženama širom sveta od sada je unapređeno i dolazi u pakovanju sa mogućnosti dopune. Nastao usred pokreta za oslobođenje žena 1960-ih, Kérastase ostaje stalni predvodnik ženske snage i individualnosti. Kao vodeći svetski luksuzni brend za negu kose, decenijama pruža ženama širom sveta personalizovanu negu za kosu i osećaj samopouzdanja svakog dana.

Kako je održivost životne sredine novi luksuz, novo Elixir Ultime ulje kombinuje inovativnost I večni luksuz I dolazi u pakovanju sa mogućnošću dopune, obezbeđujući da sjaj kose traje zauvek. Originalna bočica dolazi u pakovanju sa 30% reciklažnog stakla, dok je dopunska bočica od čak 95% reciklažne plastike.

Glavni sastojak nove formule je divlja francuska kamelija, znak francuskog nasleđa, koja poseduje moćna hranljiva, omekšavajuća svojstva koja donose sjaj kosi. Godine 1779, Joséphine de Beauharnais, žena Napoleona, nosila je ovaj cvet u sklopu odevne kombinacije, koji ga čini popularnim u Francuskoj. Francuska kamelija kroz istoriju I danas raste blizu obale u francuskom regionu Bretanja. Preko 20 dana tokom zime, kamelije se skupljaju i čuvaju u ledu kako bi sačuvale svoju svežinu. Drveće mora biti staro najmanje 25 godina da bi proizvelo dovoljno cveća za prinos visokokvalitetnog proizvoda.

Povezani Članci

Najnovije

Scroll to Top