Eng

Hotel Grand Kopaonik i AIK Banka osnažuju savetnike za podršku deci i roditeljima iz ranjivih grupa

Vreme čitanja: < 1 min

Hotel Grand Kopaonik i AIK Banka donirali su 13 miliona dinara Centrima za podršku porodici u Nišu i Raški, u kojima čitavi timovi stručnjaka pružaju savetodavnu i edukativnu podršku deci i roditeljima iz ranjivih grupa, a sve u cilju njihovog daljeg osnaživanja i razvoja.

Kontinuirana podrška organizaciji SOS Dečija sela Srbija deo je strateškog opredeljenja da se osnaži porodica i obezbede bolji uslovi za odrastanje dece, kroz realizaciju i podršku brojnih projekata u zemlji i regionu, navode u AIK banci.

Stručnjaci Centra za podršku porodici u Nišu tokom proteklih godina podržali više od 340 porodica, odnosno više od 640 dece i mladih sa smetnjama ili kašnjenjem u razvoju, posebnim potrebama ili nekim oblikom invaliditeta. Ovakav vid podrške i pomoći, pomaže deci i mladima da ne podlegnu životnim izazovima, kao i da očuvaju svoju celovitost i stabilnost.

Nakon uvođenja nove funkcionalnosti na bankomatima AIK banke, čime su omogućene mnogo jednostavnije i brže uplate donacija humanitarnoj organizaciji SOS dečija sela Srbija, olakšan je sam proces donacija za građane.

Povezani Članci

Najnovije

Scroll to Top